Services

Punëtori për grup të rinjsh

Career Vision Center ka kënaqësinë t’ju njoftojë për punëtorinë tonë të re dhe inovative, tashmë të dëshmuar si në nivelin global, ashtu edhe në kontekstin tonë, e cila është e dedikuar për t’ju përgatitur për procesin e vendimmarrjes për karrierën tuaj. Ju ftojmë të bashkoheni në një eksperiencë të jashtëzakonshme të zhvillimit personal dhe profesional!

Punëtoria jonë, e cila zgjat në tre ditë, do të sjellë përpara jush modelin pesë hapësh të planifikimit për karrierë. Nëpërmjet aktiviteteve të ndryshme dhe diskutimeve në grup, ju do të keni mundësinë të njihni karakteristikat tuaja personale, të eksploroni profesionet dhe të kuptoni se cilat prej tyre përshtaten më mirë me ju. Do të eksplorojmë rrugët e shkollës drejt karrierës dhe rëndësinë e takimeve reale në përcaktimin e hapave tuaj të ardhshëm. Punëtoria është e përkushtuar për të ofruar mbështetje të vazhdueshme dhe mentorim, jo vetëm gjatë punëtorisë, por edhe pas saj. Do të keni mundësinë të përfitoni nga një mentor të dedikuar për t’ju mbështetur në procesin e vendimmarrjes për karrierë.

Ju ftojmë të na bashkoheni në këtë aventurë të vlefshme dhe të krijoni themele të forta për të ardhmen tuaj. Bashkohuni me ne në punëtorinë tonë të re dhe krijoni një plan të qëndrueshëm për të arritur qëllimet tuaja në karrierë.

Mos harroni, vendimet e drejta për karrierën tuaj janë të rëndësishme dhe ne jemi këtu për t’ju ndihmuar të bëni zgjedhjet më të mira!

Regjistrohuni tani në punëtorinë tonë, e cila ka numër të kufizuar prej 12 pjesëmarrësish, duke ndjekur rrugën drejt suksesit!