Services

Punëtori për psikolog, pedagog dhe këshilltar karriere

Shkolla është një kohë e rëndësishme për zhvillimin e karrierës së fëmijëve tuaj dhe ne në Career Vision Center jemi këtu për të ofruar mbështetjen dhe trajnimin e nevojshëm për psikologët dhe pedagogët e shkollave, si dhe këshilltarët e karrierës. Ne besojmë se bashkëpunimi midis prindërve, shkollës dhe ekspertëve të karrierës është i rëndësishëm për të ndihmuar fëmijët të identifikojnë dhe të zhvillojnë potencialin e tyre në fushën e punës. Trajnimet tona ofrojnë një gamë të gjerë të strategjive, teknikave dhe burimeve që do të ndihmojnë psikologët, pedagogët dhe këshilltarët e karrierës të ndihmojnë fëmijët në zhvillimin e një plani të qartë për karrierën e tyre. Ne jemi të vendosur të ndihmojmë fëmijët tuaj të arrijnë potencialin e tyre të plotë dhe të bëhen liderët e së ardhmes, dhe jemi këtu për t’ju ndihmuar në këtë rrugëtim të rëndësishëm.